Seeker erbjuder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring.

Här hjälper vi dig med alltifrån SEO och SEM till Content Marketing och Webbdesign

Våra Digitala lösningar

Här nedan hittar du våra digitala lösningar på Seeker. Vårt fokus ligger på en SEO-driven content marketing strategi i kombination med SEM och webbdesign som förhåller sig till användarvänlighet och konverteringsoptimering.

 

SEO

Behöver ni utveckla och öka er webbsajts organiska söktrafik från sökmotorer som Google och Bing, isåfall erbjuder vi en långsiktig och hållbar SEO plan och strategi för att lyfta er sajts och verksamhets resultat för att hamna på topp på sökmotorerna (och stanna där).
U

SEM

SEO tar tid, det finns inga omedelbara genvägar, smarta trick och tekniker då det i slut ändan är en långsiktig strategi. Genom SEM eller sökmotormarknadsföring kan du med hjälp av Google Ads Bing Ads tränga dig förbi dina konkurrenter och börja se resultat på samma dag.

Professionell Webbsajt

Behöver du en professionell webbsajt som kan konkurrera med de stora spelarna i din bransch? Vi erbjuder stilrena webbsajter gjorda på plattformen WordPress.

Content Marketing

Content marketing eller innehållsmarknadsföring är en viktig del av en lyckad digital strategi. Seeker kombinerar innehållsmarknadsföring med SEO, detta kallar vi för SEO-driven content marketing.

Du har ett mål, vi hjälper dig nå det.

Varför Seeker?

Grundaren av Seeker SEO, Daniel Seeker, har över 10 års erfarenhet av digital marknadsföring, med ett extra fokus på SEO, Google Ads, Webbdesign, CRO och Content Marketing.

Fördelen att jobba med Seeker är att vårt team jobbar med enbart ett fåtal kunder på en och samma gång, detta är för att maximera effektivitet och resultat för våra utvalda samarbetspartners.

Praktisk fingerfärdighet och fördjupad kunskap kombinerat med fokus, tid och omsorg är alltså vad vi erbjuder till våra kunder.

Våra Senaste Projekt

Här hittar du några av våra senaste projekt, alltifrån skapandet av professionella sajter och landningssidor till SEO och SEM kampanjer.

Intresserad av våra tjänster?
Säg gärna hej!

Ni kan maila Daniel på info@seeker.se eller genom att fylla i era kontaktuppgifter i formuläret nedan samt vad ni behöver hjälp med. Vi ser fram emot att svara på samtliga frågor och möjligtvis jobba med er inom snar framtid!

Du kan även ringa Daniel, grundaren av CyberInkomst och Seeker, på 0764139929