Välkommen till Seeker SEO, här hjälper vi dig med din digitala marknadsföring!

info@seeker.se

SEO

Sökmotoroptimering

Behöver du utveckla och öka din webbsajts organiska söktrafik från sökmotorer som Google och Bing, isåfall är sökmotoroptimering (SEO) essentiellt till din digitala strategi. På vår blogg hittar ni tips, tricks och tekniker kring hur man utövar bra SEO.

Seeker erbjuder även en långsiktig och hållbar SEO plan och strategi för att lyfta er sajts och verksamhets resultat för att hamna på topp på sökmotorerna (och stanna där).

Vad är SEO?

SEO eller sökmotoroptimering är en väsentlig del av dagens digitala marknadsföring och med all sannolikhet så har du på ett eller annat sätt hört om fenomenet SEO beroende på hur insatt du är i marknadsföringsvärlden.

Begreppet och disciplinen SEO avser alla tekniker och kunskaper som kan appliceras på en webbsajt eller digital resurs som kan leda till optimerad resultat på en given sökmotors, ofta Google, sökresultatsida (SERP).

Inom SEO finns många viktiga relevanta termer som slängs runt i SEO kretsar. Det brukar ofta talas om On-Page SEO, Off-Page SEO, backlinks, nyckelordsforskning, SEO-audits och bra innehåll för att nämna ett par populära slagord.

För dig som är intresserad av samarbeta med Seeker för att ta er webbsajt till nästa höjd så kan ni gärna kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Behöver ditt företag hjälp med SEO? Kontakta gärna oss på info@seeker.se eller kontaktformuläret nedan!

5 + 15 =